عصاره مالت جو طی فرآیند پخت از دانههای جو جوانه زده بدست میآید. این ماده غذایی حاوی انواع ویتامینها و املاح معدنی بوده و یک مکمل غذایی کاملا طبیعی، مفید و ارزشمند برای همه افراد میباشد. عصاره مالت، یک ماده بسیار ارزشمند برای استفاده در انواع غذاهای رژیمی، غذاهای تقویتی و انرژیزا برای ورزشکاران و همچنین غذای کودک میباشد.
عصاره گندم جوانه زده سرشار از ویتامینهای A، E، K و گروه ویتامینهای B است و معجزهگر سلامت پوست و مو میباشد. عصاره گندم جوانه زده باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی و فعالیتهای مغزی است. این عصاره حاوی ویتامینهای محلول است که سبب کاهش کلسترول خون میگردد. این عصاره دارای طبعی گرم و طعمی شبیه به سمنو است.
عصاره مالت جو به دلیل خواص مواد تشکیل دهنده آن شامل ویژگیهای آنزیمی بالا، مقادیر زیادی قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، مواد معدنی، ویتامینها، عطر و طعم خاص، قدرت طعمدهندگی و ارزش تغذیهای بالا به یک مکمل غنی برای مصارف گوناگون مبدل شده است.
عصاره مالت جو به دلیل خواص مواد تشکیل دهنده آن شامل ویژگیهای آنزیمی بالا، مقادیر زیادی قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، مواد معدنی، ویتامینها، عطر و طعم خاص، قدرت طعمدهندگی و ارزش تغذیهای بالا به یک مکمل غنی برای مصارف گوناگون مبدل شده است.
عصاره مالت جو به دلیل خواص مواد تشکیل دهنده آن شامل ویژگیهای آنزیمی بالا، مقادیر زیادی قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، مواد معدنی، ویتامینها، عطر و طعم خاص، قدرت طعمدهندگی و ارزش تغذیهای بالا به یک مکمل غنی برای مصارف گوناگون مبدل شده است.
عصاره گندم جوانه زده سرشار از ویتامینهای A، E، K و گروه ویتامینهای B است و معجزهگر سلامت پوست و مو میباشد. عصاره گندم جوانه زده باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی و فعالیتهای مغزی است. این عصاره حاوی ویتامینهای محلول است که سبب کاهش کلسترول خون میگردد. این عصاره دارای طبعی گرم و طعمی شبیه به سمنو است.
عصاره گندم جوانه زده سرشار از ویتامینهای A، E، K و گروه ویتامینهای B است و معجزهگر سلامت پوست و مو میباشد. عصاره گندم جوانه زده باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی و فعالیتهای مغزی است. این عصاره حاوی ویتامینهای محلول است که سبب کاهش کلسترول خون میگردد. این عصاره دارای طبعی گرم و طعمی شبیه به سمنو است.
عصاره گندم جوانه زده سرشار از ویتامینهای A، E، K و گروه ویتامینهای B است و معجزهگر سلامت پوست و مو میباشد. عصاره گندم جوانه زده باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی و فعالیتهای مغزی است. این عصاره حاوی ویتامینهای محلول است که سبب کاهش کلسترول خون میگردد. این عصاره دارای طبعی گرم و طعمی شبیه به سمنو است.
عصاره جو جوانه زده دارای قند طبیعی و سالم به نام مالتوز است که به صورت تدریجی آزاد شده و انرژی موردنیاز بدن را در مدت طولانیتری تامین میکند.
پودر عصاره مالت جو از فرآوری عصاره مالت به دست میآید که اغلب خواص عصاره را دارا است و درجه خلوص آن نیز بالاتر از عصاره مالت است. پودر عصاره مالت جو، غنی از ویتامین E، ویتامین B، اسیدفولیک و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و منیزیم بوده و به افزایش طعم و عطر در غذاها و نوشیدنیها کمک میکند.
عصاره مالت جو حاوی کنجد و عسل، خوشمزه و پر انرژی برای طرفداران ارده و کنجد، و دارای طبع معتدل با شیرینی عسل طبیعی و مرغوب است. - دارای خاصیت ملین و بهبود عملکرد دستگاه گوارش به واسطه فیبر بالا - کمک به افزایش رشد قدی کودکان و نوجوانان به دلیل داشتن مقادیر بالای روی - منبعی سرشار از کلسیم، مس، روی و منگنز که سبب تقویت حافظه و پیشگیری از پوکی استخوان...
پودر عصاره مالت جو از فرآوری عصاره مالت به دست میآید که اغلب خواص عصاره را دارا است و درجه خلوص آن نیز بالاتر از عصاره مالت است. پودر عصاره مالت جو، غنی از ویتامین E، ویتامین B، اسیدفولیک و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و منیزیم بوده و به افزایش طعم و عطر در غذاها و نوشیدنیها کمک میکند.
پودر عصاره مالت جو از فرآوری عصاره مالت به دست میآید که اغلب خواص عصاره را دارا است و درجه خلوص آن نیز بالاتر از عصاره مالت است. پودر عصاره مالت جو، غنی از ویتامین E، ویتامین B، اسیدفولیک و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و منیزیم بوده و به افزایش طعم و عطر در غذاها و نوشیدنیها کمک میکند.