حراج! پنیر تافو 400 گرمی نمایش بزرگتر

پنیر توفو 400 گرمی دنیا

تافو معمولا در غذاهای آسیایی به خصوص در شرق و جنوب شرقی آسیا یافت می شود. از تافو در بسیاری از جایگزین های گوشت به عنوان مثال (سوسیس سویا و همبرگر تافو) استفاده می شود.

جزییات بیشتر

اطلاعات بیشتر

تافو معمولا در غذاهای آسیایی به خصوص در شرق و جنوب شرقی آسیا یافت می شود. از تافو در بسیاری از جایگزین های گوشت به عنوان مثال (سوسیس سویا و همبرگر تافو) استفاده می شود.

 

با خواص پنیر تافو آشناشوید

تافو، از شیرسویا دلمه بسته ساخته شده و به طور طبیعی بدون گلوتن، کم کالری، شامل کلسترول و یک منبع عالی از پروتئین، آهن و کلسیم است. این یک منبع مهم پروتئین به ویژه برای گیاهخواران و کسانی که به دنبال حرکت به سمت یک رژیم غذایی گیاهی هستند، می باشد.

ارزش غذایی تافو چیست؟

نیم فنجان از تافو حاوی ۹۴ کالری، ۲ گرم کربوهیدرات، ۵ گرم چربی و ۱۰ گرم پروتئین است.

تافو ۴۴٪ از نیازهای کلسیم روزانه، ۹٪ منیزیم و ۴۰٪ از آهن را فراهم می کند و همچنین حاوی مقدار کمی از ویتامین K، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین ۶B، فولات، کولین، فسفر، منگنز و سلنیوم است.

تافو، ساخته شده از سویا دلمه بسته به طور طبیعی بدون گلوتن، کم کالری، شامل کلسترول و یک منبع عالی از پروتئین، آهن و کلسیم است.

سویا جزء نخست از تافو است و یک منبع کامل از پروتئین در رژیم غذایی است تمام اسید آمینه های ضروری مورد نیاز در رژیم غذایی را ارائه می کند. سویا سرشار از چربی های اشباع نشده و سالم (به ویژه اسید لینولنیک امگا 3 آلفا) است.

ایزوفلاون (نوعی ترکیب به نام فیتواستروژن) در غذاهای حاوی سویا به کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان مرتبط می باشد در حالی که کلسیم و منیزیم در سویا ممکن است به کاهش علائم PMS، تنظیم قند خون و جلوگیری از سردردهای میگرنی کمک کند.

خواص درمانی مصرف تافو چیست؟

مصرف انواع غذاهای گیاهی مدت طولانی است که با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از شرایط پزشکی مرتبط با شیوه زندگی همراه است مطالعات بی شماری نشان داده اند که افزایش مصرف غذاهای گیاهی مانند تافو، سبب کاهش خطر ابتلا به چاقی و مرگ و میر به طور کلی، دیابت، بیماری قلبی و ترویج سلامت مو، و افزایش انرژی می شود.

مطالعات اخیر نشان داده اند که با توجه به مقادیر زیاد ایزوفلاون، مصرف سویا سبب کاهش خطر بیماری های مربوط به شیوه زندگی می شود .

بیماری های قلب و عروق: مصرف تافو به عنوان جایگزینی برای پروتئین حیوانی سبب کاهش سطح کلسترول LDL، که به نوبه خود باعث کاهش خطر ابتلا به آترواسکلروز و کاهش فشار خون بالا می شود.

سرطان پستان و سرطان پروستات: جنستین، ایزوفلاون غالب در سویا، حاوی خواص آنتی اکسیدانی است که مانع از رشد سلول های سرطانی می شود در واقع، حداقل مقدار mg10 سویا در روز می تواند عود سرطان پستان را 25 درصد کاهش می دهد.

دیابت نوع 2: افرادی که از دیابت نوع 2 رنج می برند اغلب تجربه بیماری های کلیوی را دارند که باعث دفع مقدار زیادی از پروتئین در ادرار می شود. مدارک و شواهد از یک مطالعه اخیر نشان داده است که کسانی که فقط پروتئین سویا در رژیم غذایی خود مصرف می کنند پروتئین کمتری نسبت به کسانی که پروتئین حیوانات را مصرف می کنند دفع می کنند.

پوکی استخوان: ایزوفلاون سویا برای کاهش از دست دادن استخوان و افزایش تراکم مواد معدنی استخوان در دوران یائسگی و همچنین کاهش دیگر علائم یائسگی شناخته شده است.

آسیب کبد: مطالعات نشان داده اند که تافو در جلوگیری از آسیب های کبدی ناشی از رادیکالهای آزاد استفاده می شود.

کباب تافو

 

مواد لازم برای کباب تافو (۴ نفر):

 

 تافو: ۴۰۰گرم، خرد شده

 كدوی متوسط: ۲عدد، خرد شده

 فلفل‌دلمه‌ای سبز: یك عدد، خرد شده

 فلفل دلمه‌ای قرمز: یك عدد، خرد شده

 فلفل‌ دلمه‌ای زرد: یك عدد، خرد شده

 روغن كنجد: یك‌چهارم پیمانه

 سویاسس: ۴ قاشق غذاخوری

 آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری

 سیر: ۲حبه، ساطوری شده

 فلفل قرمز: به میزان لازم

روش تهیه کباب تافو:

همه مواد را در مخلوط روغن كنجد، سویاسس، آبلیمو، سیر و فلفل حداقل نیم ساعت بخوابانید. سپس پنیر و سبزیجات را یكی در میان به سیخ كشیده و كباب كنید.

 

نكات:

۱- تافو نیازی به پخت زیاد ندارد، همین كه روی آن برشته شد آماده خوردن است.

۲- مایه طعم‌دهنده كباب را به سلیقه خود عوض كنید.

۳- به جای تافو از هالومی یا پنیركبابی كه در بازار موجود است، می‌توان استفاده كرد.