عصاره مالت جو به دلیل خواص مواد تشکیل دهنده آن شامل ویژگیهای آنزیمی بالا، مقادیر زیادی قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، مواد معدنی، ویتامینها، عطر و طعم خاص، قدرت طعمدهندگی و ارزش تغذیهای بالا به یک مکمل غنی برای مصارف گوناگون مبدل شده است.
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
عصاره مالت جو که شربتی غلیظ و شیرین با رنگ قهوهای روشن است، طی فرآیند پخت و فیلتراسیون دانهمالت جو بدست میآید و به عنوان یک شیرین کننده طبیعی غنی، طعمی منحصر به فرد دارد.
عصاره مالت جو به دلیل خواص مواد تشکیل دهنده آن شامل ویژگیهای آنزیمی بالا، مقادیر زیادی قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، مواد معدنی، ویتامینها، عطر و طعم خاص، قدرت طعمدهندگی و ارزش تغذیهای بالا به یک مکمل غنی برای مصارف گوناگون مبدل شده است. به گونهای که از قرن بیستم به عنوان مکمل غذایی کودکان و گروههای سنی مختلف در اکثر کشورهایی که دارای رژیم غذایی با مقادیر جزئی از ویتامینها و مواد معدنی بودهاند، استفاده میشود.
خواص عصاره مالت جو:
- تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش فعالیتهای مغزی به واسطه خواص آن
- آنتی اکسیدانی سلنیوم و منیزیم موجود در عصاره مالت جو
- سرشار از ویتامینهای گروه B، آرامبخش اعصاب، تنظیم کننده ضربان قلب، شاداب کننده پوست، بهبود تغذیه مو و قطع ریزش آن با افزایش جریان خون در پوست سر و ریشه مو
- حاوی فیبر فراوان و کاهش ریسک ابتلا به سرطان و حفظ سلامت دستگاه گوارش
موارد مصرف عصاره مالت جو:
- افزودنی مناسب برای تهیه نان، کیک و شیرینیهای خانگی
- ماده اصلی در صنعت ماءالشعیر
- کمک به فرآیند تخمیر و افزایش طعم و رنگ و ایجاد تردی در محصولات آردی
- کاهش زمان تخمیر، بهبود طعم و رنگ و افزایش زمان ماندگاری در صنایع پخت نان
- تولید مکملهای غذایی کودکان و ورزشکاران به جهت دارا بودن ویتامینهای گروه B و املاح معدنی
- استفاده در صنایع داروسازی و مصارف پزشکی به عنوان داروی رفع اختلالات گوارش و ورم معده
- به عنوان مکمل و طعم دهنده در صنایع شیر و فرآوردههای لبنی
- یک میان وعده غذایی مناسب برای همه گروههای سنی