اهمیت مصرف نانهای کامل به دلیل وجود سبوس در آنهاست. از آنجایی که سبوس غلات از دانه جدا میشود، مصرف جداگانه آن در کنار غذاها توصیه میگردد. سبوس جو فرآوری شده به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر محلول، باعث کاهش کلسترول میشود. فیبر موجود در سبوس جوی فرآوری شده باعث افزایش احساس سیری و در نتیجه لاغری میشود. فرآیند فرآوری سبب کاهش میزان اسیدفیتیک سبوس و رسیدن آن به حد مجاز میشود.
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
اهمیت مصرف نانهای کامل به دلیل وجود سبوس در آنهاست. از آنجایی که سبوس غلات از دانه جدا میشود، مصرف جداگانه آن در کنار غذاها توصیه میگردد.
از خواص سبوس جو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سبوس جو فرآوری شده به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر محلول، کاهنده کلسترول بین 10 تا 15 درصد در افراد دارای کلسترول بالا است.
فیبر موجود در سبوس جوی فرآوری شده در معده به صورت توپ ژلاتینی درآمده و باعث افزایش احساس سیری و در نتیجه لاغری میشود.
- به طور کلی سبوسها حاوی مادهای به نام اسیدفیتیک میباشند که در بدن مانع از جذب مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و ... میشود. فرآیند فرآوری سبب کاهش میزان اسیدفیتیک سبوس و رسیدن آن به حد مجاز میشود.