دانه های چیا سرشار از فیبر است.داشتن فیبر کافی برای بدن ضروری است چراکه برای کنترل انسولین نقش بسزایی ایفا می کند.طبق گزارشات داده شده موسسه ملی سلامت، دانه هایی نظیر تخم کتان و چیا برای کنترل قند خون نقش اساسی دارند.
دانه چیا سرشار از امگا 3 و بسیاری از آنتی اکسیدان ها است که کمک به ایجاد پوست سالم، مرطوب و عاری از بیماری میکند.
باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع دو میگردد.
دانه های چیا عاری از هرگونه گلوتن میباشند.
دانه چیا حاوی مواد مغذی نظیر فسفر، منیزیم است که برای سلامت استخوانها ضروری است. بنابراین برای پیشگیری از پوکی استخوان حتما این دانه مغذی استفاده کنید.
دارای آهن فراوانی میباشد ( بیش از 3 برابر آهن موجود در گیاه اسفناج )