پودر مالت جو از آسیاب دانههای جو جوانه زده تولید میشود. جوانه زنی سبب افزایش آنتی اکسیدانها، ویتامین C، ویتامینهای گروه B و کاروتن میشود، شاخص گلایسمیک و میزان اسید فیتیک را کاهش میدهد و هضم را آسان تر میکند. پودر مالت جو حاوی فیبر و پروتئین بوده و جهت رفع ناراحتیهای گوارشی، درمان یبوست، کاهش کلسترول، و کاهش دردهای عضلانی مفید میباشد.
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
پودر مالت جو از آسیاب دانههای جو جوانه زده تولید میشود. جوانه زنی سبب افزایش آنتی اکسیدانها، ویتامین C، ویتامینهای گروه B و کاروتن میشود، شاخص گلایسمیک و میزان اسید فیتیک را کاهش میدهد و هضم را آسان تر میکند. پودر مالت جو حاوی فیبر و پروتئین بوده و جهت رفع ناراحتیهای گوارشی، درمان یبوست، کاهش کلسترول، و کاهش دردهای عضلانی مفید میباشد.
خواص پودر مالت جو:
- قابل مصرف در رژیمهای چاقی و لاغری
- مکمل تقویتی و غذایی برای کودکان و ورزشکاران
- حاوی روی و مفید برای رشد قد کودکان و تقویت سیستم ایمنی
- مناسب برای مغذی کردن غذاها نظیر انواع خورش، آش، سوپ، حلیم و ...
- دارای فیبرهای محلول و نامحلول و بهبود اختلالات گوارشی و ملین
- بهترین ترمیم کننده، لایه بردار و شفاف کننده پوست به همراه ماست، آب و یا عسل
- حاوی ویتامینهای گروه B و املاح معدنی مانند روی، سلنیوم و فسفر برای تقویت حافظه و ایجاد تمرکز
از پودر مالت جو به شکلهای زیر بهره ببرید:
- به عنوان افزودنی در خمیر نان که باعث نرمی و افزایش حجم نان، عطر و طعم مطلوب میشود.
- بهبود دهنده و غنی کننده در تهیه مواد غذایی (سوپ، سالاد، کتلت، پودر سوخاری و ...)
- جبران اثر حذف سبوس از آرد گندم برای نانواییها
- تهیه ماسک برای پوست صورت (لایه برداری از پوست)، به همراه ماست و کمی عسل