این فرآورده از آسیاب کردن دانههای جو جوانه زده (مالت) تولید میشود. به دلیل فعالیت دیاستاتیک بالای این آرد، همزمان با اضافه کردن آن به خمیر نان، آنزیمهای موجود در آرد مالت، نشاسته را به قندهای سادهتری مانند مالتوز تبدیل کرده و عملکرد مخمرها را در طول فرآیند تخمیر بهبود میبخشد.
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
این فرآورده از آسیاب کردن دانههای جو جوانه زده (مالت) تولید میشود. به دلیل فعالیت دیاستاتیک بالای این آرد، همزمان با اضافه کردن آن به خمیر نان، آنزیمهای موجود در آرد مالت، نشاسته را به قندهای سادهتری مانند مالتوز تبدیل کرده و عملکرد مخمرها را در طول فرآیند تخمیر بهبود میبخشد.
از طرف دیگر در اثر افزودن آن به آرد، نشاسته بیشتر متورم شده و در نتیجه به خوبی ژلاتینه میگردد و آب بیشتری جذب میکند، بنابراین نان به مدت طولانیتر، تازه باقی مانده و از بیات شدن سریع آن جلوگیری میشود و در پی آن نرمی و افزایش حجم نان و عطر و طعم مطلوب را باعث میشود.
آرد مالت حاوی ویتامینهای گروه B بوده و همچنین به دلیل داشتن فیبرهای محلول و نامحلول، جایگزین مناسبی برای اثر حذف سبوس از آرد گندم است.
در اکثر کشورهای جهان که اهمیت زیادی به مغذی بودن اقلام سبد غذایی خود میدهند، از آرد مالت روشن به طور گستردهای به عنوان بهبود دهنده و غنی کننده در صنایع نان، کیک وکلوچه، و بیسکوییت سازی استفاده میشود.
همچنین این فرآورده در صنایع دارویی و بهداشتی نیز کاربرد دارد.