به طور معمول، دانههای چیا به شکل بیضی کوچک با قطر حدود یک میلی متر هستند. دانههای چیا در رنگهای گوناگون از جمله قهوهای، خاکستری، سفید، سیاه و سفید، با رگههای رنگی یافت میشوند. دانه چیا یک منبع غنی گیاهی اسیدهای چرب امگا ۳، سرشار از کلسیم، پروتئین و فیبر، فاقد گلوتن، حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، و حاوی مواد مغذی نظیر کلسیم، فسفر، منیزیم میباشد.
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
به طور معمول، دانههای چیا به شکل بیضی کوچک با قطر حدود یک میلی متر هستند. دانههای چیا در رنگهای گوناگون از جمله قهوهای، خاکستری، سفید، سیاه و سفید، با رگههای رنگی یافت میشوند. وقتی دانههای چیا را خیس میکنید تا ۱۲ برابر وزن خود آب جذب میکنند و لعابدار و ژلهای میشوند.
- دانه چیا به عنوان یک منبع غنی گیاهی اسیدهای چرب امگا ۳ شناخته شده است.
- دانه چیا سرشار از کلسیم، پروتئین و فیبر است.
- دانه چیا فاقد گلوتن است که برای بیماری سلیاک، عدم تحمل گلوتن یا برای کسانی که فقط سعی دارند از گلوتن اجتناب کنند، فوقالعاده است.
- دانه چیا حاوی مواد مغذی نظیر کلسیم، فسفر، منیزیم است که برای سلامت استخوان ها ضروری است. بنابراین برای پیشگیری از پوکی استخوان حتما از این دانه مغذی استفاده کنید.
- دانههای چیا حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین هستند. ۱۴٪ از وزن آنها پروتئین است که در مقایسه با گیاهان دیگر، بسیار زیاد است.