عصاره مالت جو طی فرآیند پخت از دانههای جو جوانه زده بدست میآید. این ماده غذایی حاوی انواع ویتامینها و املاح معدنی بوده و یک مکمل غذایی کاملا طبیعی، مفید و ارزشمند برای همه افراد میباشد. عصاره مالت، یک ماده بسیار ارزشمند برای استفاده در انواع غذاهای رژیمی، غذاهای تقویتی و انرژیزا برای ورزشکاران و همچنین غذای کودک میباشد.
عصاره گندم جوانه زده سرشار از ویتامینهای A، E، K و گروه ویتامینهای B است و معجزهگر سلامت پوست و مو میباشد. عصاره گندم جوانه زده باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی و فعالیتهای مغزی است. این عصاره حاوی ویتامینهای محلول است که سبب کاهش کلسترول خون میگردد. این عصاره دارای طبعی گرم و طعمی شبیه به سمنو است.
پودر عصاره مالت جو از فرآوری عصاره مالت به دست میآید که اغلب خواص عصاره را دارا است و درجه خلوص آن نیز بالاتر از عصاره مالت است. پودر عصاره مالت جو، غنی از ویتامین E، ویتامین B، اسیدفولیک و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و منیزیم بوده و به افزایش طعم و عطر در غذاها و نوشیدنیها کمک میکند.
یک محصول فوق العاده برای کسانی که علاقه و یا عادت به نوشیدن چای یا قهوه همراه با قند دارند. با حبه های بدون شکر بیلو میتوانید به راحتی و با همان طعم شیرین همیشگی (بلکه بهتر) به صورت رژیمی و کم کالری نوشیدنیهای مختلفتان را شیرین میل کنید و بدون نگرانی از اضافه وزن، بهم ریخت رژیم یا بالا رفتن قند خون به عنوان جایگزین طبیعی قند معمولی از شیرینی آن لذت ببرید.
اهمیت مصرف نانهای کامل به دلیل وجود سبوس در آنهاست. از آنجایی که سبوس غلات از دانه جدا میشود، مصرف جداگانه آن در کنار غذاها توصیه میگردد. سبوس جو فرآوری شده به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر محلول، باعث کاهش کلسترول میشود. فیبر موجود در سبوس جوی فرآوری شده باعث افزایش احساس سیری و در نتیجه لاغری میشود. فرآیند فرآوری سبب کاهش میزان اسیدفیتیک سبوس و...
اهمیت مصرف برنج کامل به دلیل وجود سبوس در آن است. از آنجایی که سبوس برنج از دانه جدا میشود، مصرف جداگانه آن در کنار غذاها توصیه میگردد. - سبوس برنج فرآوری شده برای تقویت پیاز مو، پیشگیری و درمان سفیدی و ریزش مو مورد استفاده قرار میگیرد. - فرآیند فرآوری سبب کاهش میزان اسیدفیتیک سبوس و رسیدن آن به حد مجاز میشود.
اهمیت مصرف نانهای کامل به دلیل وجود سبوس در آنهاست. از آنجایی که سبوس غلات از دانه جدا میشود، مصرف جداگانه آن در کنار غذاها توصیه میگردد.فیبر موجود در سبوس گندم فرآوری شده به هضم غذا کمک کرده و به عنوان ملین برای رفع یبوست مفید است. سبوس گندم به دلیل داشتن فیبر نامحلول به تقویت و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند. فرآیند فرآوری سبب کاهش میزان...
پودر عصاره مالت جو از فرآوری عصاره مالت به دست میآید که اغلب خواص عصاره را دارا است و درجه خلوص آن نیز بالاتر از عصاره مالت است. پودر عصاره مالت جو، غنی از ویتامین E، ویتامین B، اسیدفولیک و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و منیزیم بوده و به افزایش طعم و عطر در غذاها و نوشیدنیها کمک میکند.
تافو معمولا در غذاهای آسیایی به خصوص در شرق و جنوب شرقی آسیا یافت می شود. از تافو در بسیاری از جایگزین های گوشت به عنوان مثال (سوسیس سویا و همبرگر تافو) استفاده می شود.
عصاره مالت جو طی فرآیند پخت از دانههای جو جوانه زده بدست میآید. این ماده غذایی حاوی انواع ویتامینها و املاح معدنی بوده و یک مکمل غذایی کاملا طبیعی، مفید و ارزشمند برای همه افراد میباشد. عصاره مالت، یک ماده بسیار ارزشمند برای استفاده در انواع غذاهای رژیمی، غذاهای تقویتی و انرژیزا برای ورزشکاران و همچنین غذای کودک میباشد.
به طور معمول، دانههای چیا به شکل بیضی کوچک با قطر حدود یک میلی متر هستند. دانههای چیا در رنگهای گوناگون از جمله قهوهای، خاکستری، سفید، سیاه و سفید، با رگههای رنگی یافت میشوند. دانه چیا یک منبع غنی گیاهی اسیدهای چرب امگا ۳، سرشار از کلسیم، پروتئین و فیبر، فاقد گلوتن، حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، و حاوی مواد مغذی نظیر کلسیم، فسفر، منیزیم میباشد.
اهمیت مصرف برنج کامل به دلیل وجود سبوس در آن است. از آنجایی که سبوس برنج از دانه جدا میشود، مصرف جداگانه آن در کنار غذاها توصیه میگردد. - سبوس برنج فرآوری شده برای تقویت پیاز مو، پیشگیری و درمان سفیدی و ریزش مو مورد استفاده قرار میگیرد. - فرآیند فرآوری سبب کاهش میزان اسیدفیتیک سبوس و رسیدن آن به حد مجاز میشود.
ضمن تشکر از حسن انتخاب شما لطفا قبل از قطعی نمودن سفارش نسبت به زمان تحویل آن با شماره 021-66900999 و یا 66430905-021 و 09307526459 اطلاع حاصل فرمایید . با تشکر
جو دوسر سرشار از آنتی اکسیدانهاست و ترکیبات بسیار مفیدی به نام پلیفنولها در آن وجود دارد که قابل توجهترین این آنتیاکسیدانها، گروهی است که به آن اَونانترامید میگویند، که تقریبا میتوان گفت فقط در جو دوسر پیدا میشود. مصرف جو دوسر باعث سلامت قلب، کنترل دیابت، پیشگیری و مبارزه با سرطان، کنترل اشتها، کاهش یبوست و بهبود سیستم ایمنی بدن میشود.
پودر عصاره مالت جو از فرآوری عصاره مالت به دست میآید که اغلب خواص عصاره را دارا است و درجه خلوص آن نیز بالاتر از عصاره مالت است. پودر عصاره مالت جو، غنی از ویتامین E، ویتامین B، اسیدفولیک و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و منیزیم بوده و به افزایش طعم و عطر در غذاها و نوشیدنیها کمک میکند.
عصاره مالت جو به دلیل خواص مواد تشکیل دهنده آن شامل ویژگیهای آنزیمی بالا، مقادیر زیادی قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، مواد معدنی، ویتامینها، عطر و طعم خاص، قدرت طعمدهندگی و ارزش تغذیهای بالا به یک مکمل غنی برای مصارف گوناگون مبدل شده است.