این فرآورده از آسیاب کردن دانههای جو جوانه زده (مالت) تولید میشود. به دلیل فعالیت دیاستاتیک بالای این آرد، همزمان با اضافه کردن آن به خمیر نان، آنزیمهای موجود در آرد مالت، نشاسته را به قندهای سادهتری مانند مالتوز تبدیل کرده و عملکرد مخمرها را در طول فرآیند تخمیر بهبود میبخشد.
پودر عصاره مالت جو از فرآوری عصاره مالت به دست میآید که اغلب خواص عصاره را دارا است و درجه خلوص آن نیز بالاتر از عصاره مالت است. پودر عصاره مالت جو، غنی از ویتامین E، ویتامین B، اسیدفولیک و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن و منیزیم بوده و به افزایش طعم و عطر در غذاها و نوشیدنیها کمک میکند.
اهمیت مصرف نانهای کامل به دلیل وجود سبوس در آنهاست. از آنجایی که سبوس غلات از دانه جدا میشود، مصرف جداگانه آن در کنار غذاها توصیه میگردد.فیبر موجود در سبوس گندم فرآوری شده به هضم غذا کمک کرده و به عنوان ملین برای رفع یبوست مفید است. سبوس گندم به دلیل داشتن فیبر نامحلول به تقویت و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند. فرآیند فرآوری سبب کاهش میزان...
اهمیت مصرف برنج کامل به دلیل وجود سبوس در آن است. از آنجایی که سبوس برنج از دانه جدا میشود، مصرف جداگانه آن در کنار غذاها توصیه میگردد. - سبوس برنج فرآوری شده برای تقویت پیاز مو، پیشگیری و درمان سفیدی و ریزش مو مورد استفاده قرار میگیرد. - فرآیند فرآوری سبب کاهش میزان اسیدفیتیک سبوس و رسیدن آن به حد مجاز میشود.
اهمیت مصرف نانهای کامل به دلیل وجود سبوس در آنهاست. از آنجایی که سبوس غلات از دانه جدا میشود، مصرف جداگانه آن در کنار غذاها توصیه میگردد. سبوس جو فرآوری شده به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر محلول، باعث کاهش کلسترول میشود. فیبر موجود در سبوس جوی فرآوری شده باعث افزایش احساس سیری و در نتیجه لاغری میشود. فرآیند فرآوری سبب کاهش میزان اسیدفیتیک سبوس و...
عصاره گندم جوانه زده سرشار از ویتامینهای A، E، K و گروه ویتامینهای B است و معجزهگر سلامت پوست و مو میباشد. عصاره گندم جوانه زده باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی و فعالیتهای مغزی است. این عصاره حاوی ویتامینهای محلول است که سبب کاهش کلسترول خون میگردد. این عصاره دارای طبعی گرم و طعمی شبیه به سمنو است.
عصاره گندم جوانه زده سرشار از ویتامینهای A، E، K و گروه ویتامینهای B است و معجزهگر سلامت پوست و مو میباشد. عصاره گندم جوانه زده باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی و فعالیتهای مغزی است. این عصاره حاوی ویتامینهای محلول است که سبب کاهش کلسترول خون میگردد. این عصاره دارای طبعی گرم و طعمی شبیه به سمنو است.
عصاره گندم جوانه زده سرشار از ویتامینهای A، E، K و گروه ویتامینهای B است و معجزهگر سلامت پوست و مو میباشد. عصاره گندم جوانه زده باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی و فعالیتهای مغزی است. این عصاره حاوی ویتامینهای محلول است که سبب کاهش کلسترول خون میگردد. این عصاره دارای طبعی گرم و طعمی شبیه به سمنو است.
عصاره گندم جوانه زده سرشار از ویتامینهای A، E، K و گروه ویتامینهای B است و معجزهگر سلامت پوست و مو میباشد. عصاره گندم جوانه زده باعث حذف رادیکالهای آزاد و در نتیجه تقویت سیستم ایمنی و فعالیتهای مغزی است. این عصاره حاوی ویتامینهای محلول است که سبب کاهش کلسترول خون میگردد. این عصاره دارای طبعی گرم و طعمی شبیه به سمنو است.
عصاره مالت جو به دلیل خواص مواد تشکیل دهنده آن شامل ویژگیهای آنزیمی بالا، مقادیر زیادی قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، مواد معدنی، ویتامینها، عطر و طعم خاص، قدرت طعمدهندگی و ارزش تغذیهای بالا به یک مکمل غنی برای مصارف گوناگون مبدل شده است.
عصاره مالت جو به دلیل خواص مواد تشکیل دهنده آن شامل ویژگیهای آنزیمی بالا، مقادیر زیادی قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، مواد معدنی، ویتامینها، عطر و طعم خاص، قدرت طعمدهندگی و ارزش تغذیهای بالا به یک مکمل غنی برای مصارف گوناگون مبدل شده است.
عصاره مالت جو به دلیل خواص مواد تشکیل دهنده آن شامل ویژگیهای آنزیمی بالا، مقادیر زیادی قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، مواد معدنی، ویتامینها، عطر و طعم خاص، قدرت طعمدهندگی و ارزش تغذیهای بالا به یک مکمل غنی برای مصارف گوناگون مبدل شده است.
پودر مالت تیره از دانههای مالت تیره طی یک فرآیند کنترل شده تولید میگردد. مهمترین مزیت این پودر، خاصیت طعم و رنگدهی بالای آن است که قابلیت تولید طیف گستردهای از محصولات با طعم و رنگهای مختلف، جهت مطابقت با نیازهای مشتری و استفاده در صنایع گوناگون را ایجاد میکند. از ویژگیهای بارز این محصول در مقایسه با سایر مواد طعم و رنگ دهنده مورد استفاده، کاهش...
عصاره مالت جو حاوی کنجد و عسل، خوشمزه و پر انرژی برای طرفداران ارده و کنجد، و دارای طبع معتدل با شیرینی عسل طبیعی و مرغوب است. - دارای خاصیت ملین و بهبود عملکرد دستگاه گوارش به واسطه فیبر بالا - کمک به افزایش رشد قدی کودکان و نوجوانان به دلیل داشتن مقادیر بالای روی - منبعی سرشار از کلسیم، مس، روی و منگنز که سبب تقویت حافظه و پیشگیری از پوکی استخوان...
این دمنوش از دسته چایهای غلات و قدیمیترین چای باستانی در آسیای شرقی است. خواص دمنوش جو: کاهش قند و کلسترول خون، کاهنده سوزش و درد معده، کمک به دفع مواد زاید و پاکسازی کلیهها، جلوگیری از تشکیل کلنی باکتری و پوسیدگی دندان، کمک به خواب راحت، سرشار از آنتی اکسیدان
پودر مالت جو از آسیاب دانههای جو جوانه زده تولید میشود. جوانه زنی سبب افزایش آنتی اکسیدانها، ویتامین C، ویتامینهای گروه B و کاروتن میشود، شاخص گلایسمیک و میزان اسید فیتیک را کاهش میدهد و هضم را آسان تر میکند. پودر مالت جو حاوی فیبر و پروتئین بوده و جهت رفع ناراحتیهای گوارشی، درمان یبوست، کاهش کلسترول، و کاهش دردهای عضلانی مفید میباشد.
در طبیعت هیچ اکسیر جوانی برتر از پودر گندم جوانه زده وجود ندارد، که علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی، سرشار از ویتامین K، E و گروه B است که برای تقویت پوست و مو مفیدند، سرشار از ویتامین کولین که سبب پیشگیری از آلزایمر و پیری زودرس میگردد، حاوی سلنیوم، منیزیم و فسفر است که در پیشگیری از ابتلا به سرطان موثرند. دارای فیبر و پروتئین است که سبب جلوگیری از...
عصاره مالت جو طی فرآیند پخت از دانههای جو جوانه زده بدست میآید. این ماده غذایی حاوی انواع ویتامینها و املاح معدنی بوده و یک مکمل غذایی کاملا طبیعی، مفید و ارزشمند برای همه افراد میباشد. عصاره مالت، یک ماده بسیار ارزشمند برای استفاده در انواع غذاهای رژیمی، غذاهای تقویتی و انرژیزا برای ورزشکاران و همچنین غذای کودک میباشد.