پودر مالت تیره از دانههای مالت تیره طی یک فرآیند کنترل شده تولید میگردد. مهمترین مزیت این پودر، خاصیت طعم و رنگدهی بالای آن است که قابلیت تولید طیف گستردهای از محصولات با طعم و رنگهای مختلف، جهت مطابقت با نیازهای مشتری و استفاده در صنایع گوناگون را ایجاد میکند. از ویژگیهای بارز این محصول در مقایسه با سایر مواد طعم و رنگ دهنده مورد استفاده، کاهش هزینههای تولید به جهت قیمت مناسب آن میباشد.
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
یکی از فرآوردههای جانبی مالت، پودر مالت تیره است که برای اولین بار در ایران توسط شرکت شهد زاگرس جهان بین تولید و به بازار عرضه گردیده است.
این پودر از دانههای مالت تیره طی یک فرآیند کنترل شده تولید میگردد. پودر مالت تیره حاوی مقادیری پروتئین و فیبرهای نامحلول است. مهمترین مزیت این فرآورده، خاصیت طعم و رنگدهی بالای آن است که قابلیت تولید طیف گستردهای از محصولات با طعم و رنگهای مختلف، جهت مطابقت با نیازهای مشتری و استفاده در صنایع گوناگون را ایجاد میکند. از ویژگیهای بارز این محصول در مقایسه با سایر مواد طعم و رنگ دهنده مورد استفاده، کاهش هزینههای تولید به جهت قیمت مناسب آن میباشد.
برخی موارد کاربرد پودر مالت تیره به شرح زیر میباشند:
- کاربرد در صنایع شیرینی و شکلات، کیک و کلوچه، نان و بیسکوییت به عنوان رنگ و طعم دهنده طبیعی
- جایگزین مناسب و مقرون به صرفه برای رنگ دهندههای سنتزی و مصنوعی